Voor acteurs, figuranten en modellen

  • Ben jij een getalenteerd acteur, figurant of model?
  • Heb je - als je eerlijk bent - te weinig rollen en opdrachten?
  • Of vind je dat je meer in je mars hebt dan je kunt laten zien in de rollen waarvoor je steeds wordt gevraagd?
  • Wil je graag dat er meer castingbureaus zijn met meer transparantie, loyaliteit en eerlijkheid?

Met online castingplatform Casting Cloud worden jij en andere acteurs, figuranten en modellen gecast voor rollen en opdrachten. Opdrachtgevers kunnen je hier zelf casten wanneer ze jou het hardst nodig hebben. Wanneer jij wordt geselecteerd ontvang jij of je agent een SMS met alle informatie die je nodig hebt. Simpel!


Staat bij jou (ook) de telefoon stil?

Je bent een geschoold acteur, een serieuze edelfigurant of een professioneel model. Je doet een paar interessante rollen of een paar mooie foto-opdrachten. En daarna blijft het oorverdovend stil. Je wordt niet meer gevraagd. Of misschien word je steeds gevraagd voor hetzelfde soort werk. Terwijl je ook wel eens wat anders wilt doen, bv. drama of juist comedy, commercials, stemmenwerk of trainingen.

Er zijn veel acteurs en modellen zoals jij. Waarschijnlijk ken je ze zelf ook - acteurs en modellen die (tevergeefs) wachten tot ze gebeld worden door een producent of regisseur. Maar je kent waarschijnlijk ook spelers en modellen die wl succesvol zijn en het werk kunnen doen wat zij het liefste doen. Geloof ons: wat zij kunnen, kun jij ook. Als je vaker gezien wordt is de kans groter op audities.
Bij Casting Cloud selecteren de opdrachtgevers zelf, dus je wordt vaker gezien.


Producers en regisseurs zijn echt naar jou op zoek!

Elke dag wordt er wel een nieuw plan voor een film geboren. Elke dag vindt er wel een auditie plaats. Elke dag is er wel een reclame shoot. Hoor je de camera's snorren, voel je de warmte van de lampen? Jij bent nodig in die schijnwerpers! Er is genoeg werk voor jou en andere mensen met het talent om te spelen en het verlangen gezien te worden.
Je hebt het talent; Je moet alleen wel gevonden worden!


Sta je wel op de 'goede lijstjes'?

Sta je al ingeschreven bij een castingbureau? Daar kn je werk vinden. Maar bij sommige castingbureaus heb je dan te maken met een castingdirector, met zijn eigen typische voorkeuren. En als jij steeds maar niet wordt gecast, kan het lijken of je op de 'verkeerde lijstjes' staat.

Andere bureaus claimen dat ze voor verschillende soorten opdrachtgevers werken. Ze beloven je gevarieerde opdrachten. Maar in de praktijk komt daar niets van terecht, dat heb je zelf waarschijnlijk al ondervonden. Bovendien kan iedereen zich er zo inschrijven - ook mensen zonder spel- of camera-ervaring.
Dat is niet de plek waar jij het werk en de rollen vindt waarnaar je op zoek bent.


Wil jij (nog) meer werk als acteur, figurant of model?

Schrijf je in bij Casting Cloud.
Casting Cloud is een online castingplatform waar filmmakers en producenten direct zelf kunnen casten, wanneer het hun het beste uitkomt en ze jou het hardst nodig hebben. Hierdoor is de kans dat jij gevonden wordt zeer groot!

Casting Cloud gaat actief op zoek naar werk voor jou.
Wij werken op alle markten waar acteurs, figuranten en modellen nodig zijn: film, televisie, radio, theater en bedrijven. Hierbij halen we ook specialistisch werk binnen, zoals voice-overs voor reclames en tekenfilms, en trainingswerk voor bedrijven.

Wij werken alleen met professionele acteurs, figuranten en modellen en controleren elke inschrijving. Ook die van jou.
Filmmakers en producenten werken daarom graag met ons. Want ze weten zeker dat ze bij ons gekwalificeerde, getalenteerde en serieuze spelers en modellen vinden.


Zo simpel werkt Casting Cloud

Casting Cloud is een online castingplatform. Je schrijft je in en maakt een profiel

Je kunt Casting Cloud vertrouwen
  • Je gegevens zijn veilig bij ons. Al jouw gegevens staan op een beveiligde server. Contactgegevens zoals adres, e-mail en telefoonnummers zijn 100% afgeschermd van derden.
  • Wij kennen de opdrachtgevers persoonlijk. Met alle opdrachtgevers hebben wij eerst zelf persoonlijk contact. Natuurlijk controleren we ook al hun gegevens (zoals adres, telefoon, e-mail en inschrijving KvK en btw-nummer).
  • Alle rollen en opdrachten zijn serieus. Opdrachtgevers moeten zich aan onze strikte algemene voorwaarden houden. Dat betekent o.m. dat jij geen last krijgt van erotisch getinte verzoeken.

Lees nu:

Informatie voor acteurs, figuranten en modellen
Werkwijze voor acteurs, semi-acteurs en modellen
Werkwijze voor (edel)figuranten